Εκπαίδευση

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των φοιτητών 2017-2018

krithria-meteggrafes


Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές 2017 – 2018 επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η διαδικασία για τις εγγραφές 2017 – 2018 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση eregister.it.minedu.gov.gr. Έως και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 οι πρωτοετείς φοιτητές, καλούνται να έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους.

Εισάγοντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού. Μετά την είσοδο στην εφαρμογή για τις εγγραφές πρωτοετών 2017 θα υπάρχει διαθέσιμο αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για τη διευκόλυνσή τους.

Οι εγγραφέντες για να έχουν πρόσβαση στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες της κάθε Σχολής και Τμήματος, θα πρέπει να επιδείξουν στη Γραμματεία του Τμήματος ή της Σχολής αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους.

Για τις Στρατιωτικές, Αστυνομικές και τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας η διαδικασία για τις εγγραφές πρωτοετών 2017 θα καθοριστεί από τα αρμόδια Υπουργεία. Το ίδιο θα συμβεί για τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης.

Εγγραφές πρωτοετών 2017 – 2018 ΑΕΙ και ΤΕΙ στην ηλεκτρονική διεύθυνση eregister.it.minedu.gov.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button