Τοπικά ΝέαΧώρα

Ξεκίνησαν χτες οι εκδηλώσεις στη Χώρα για το νεομάρτυρα ΄Αγιο Δημήτριο τον Χωραΐτη [εικόνες]

Μέγας πανηγυρικός εσπερινός τελέστηκε χτες το απόγευμα στο Ναό Αγίου Γεωργίου στη Χώρα, για το νεομάρτυρα ΄Αγιο Δημήτριο τον Χωραΐτη, στο πλαίσιο του πανηγυριού. Ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας και των λειψάνων στην πόλη, ως το ναΐδριο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.


Εκτός από το δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, το “παρών” έδωσαν οι βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη του Δήμου.


Η ετήσια παραδοσιακή εμποροπανήγυρη φιλοξενείται στη Χώρα από σήμερα έως τις 18 Οκτωβρίου, ημέρα Τρίτη. Οι ώρες λειτουργίας της είναι από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Οι χώροι διεξαγωγής του μεγάλου πανηγυριού είναι στις οδούς Αντωναροπούλου, Στρατηγοπούλου, Λάσκου Δούρου και Σπέντζα.


Για τους οδηγούς και τους πεζούς, γίνεται γνωστό πως θα γίνει αποκλεισμός της κυκλοφορίας επί της οδού Στρατηγοπούλου και εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την οδό Αγίου Δημητρίου προς την οδό Νέστορος και εν συνεχεία στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου προς Πύλο.
Οι προσωρινές αυτές ρυθμίσεις κυκλοφορίας θα ισχύσουν έως και την Τρίτη 18 του μήνα, και από αυτές εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης επέμβασης – εκτάκτου ανάγκης (ΕΛ.ΑΣ. – Π.Υ. & ΕΚΑΒ).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button