Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Ξεκίνησε η αντιπυρική προστασία δασών στο Δήμου Πύλου – Νέστορος

Τον περιβάλλοντα χώρο του κάστρου της Πύλου, ξεκίνησαν να καθαρίζουν συνεργεία του Δασαρχείου Καλαμάτας, στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Πύλου- Νέστορος και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας Πελοποννήσου και Ιονίου (Δασαρχείο Καλαμάτας), για την υλοποίησης του έργου : «Αντιπυρική προστασία δασών, Δασικών εκτάσεων, πάρκων, αλσών και αλσυλλίων Δήμου Πύλου Νέστορος».

Ο προϋπολογισμός του έργου, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε οκτώ μήνες, ανέρχεται σε 6.000 ευρώ. Οι εργασίες μετά το κάστρο της Πύλου θα συνεχιστούν και σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Το κάστρο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης ο οποίος αφού ενημερώθηκε από τον Δασάρχη Καλαμάτας Σπύρο Κατσίποδα για την εξέλιξη του έργου σημείωσε: «Μέλημα μας είναι να καθαρίσουμε όλο το Δήμο, τόσο για λόγους πυρασφάλειας όσο και για λόγους ευπρεπισμού. Η περιοχή μας προσελκύει πολλούς επισκέπτες, για αυτό προσπαθούμε να την διατηρούμε καθαρή .»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button