ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ξεκίνησε πάλι η τοποθέτηση των σημάτων κυκλοφορίας στην Κυπαρισσία

Ξεκίνησε πάλι χθες η τοποθέτηση των σημάτων κυκλοφορίας στους δρόμους της Κυπαρισσίας, προκείμενου να γίνει η εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης που πλέον μοιάζει με το γεφύρι της Αρτας.

Μπορεί η τοποθέτηση των σημάτων να ξεκίνησε πριν από ένα μήνα περίπου και αρχικά να είχε ειπωθεί πως σε 2-3 μέρες θα έχουν τοποθετηθεί όλα και θα αποκαλυφθούν, για να ξεκινήσει η εφαρμογή της, όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.

Η εφαρμογή ξεκίνησε στα μέσα Ιουνίου, όμως μετά από 2-3 μέρες σταμάτησε και όπως ειπώθηκε από το δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20 Ιουνίου, ήταν θέμα περίπου μιας εβδομάδας μέχρι να έρθουν τα σήματα που έλειπαν. Από τότε όμως πέρασαν 20 ημέρες και τώρα ξεκίνησαν να τοποθετούνται πάλι σήματα στους δρόμους.

Ελπίζουμε αυτή να είναι και η τελική φάση, για να εφαρμοστεί η μελέτη, μιας και ήδη επικρατεί ένα μικρό… αλαλούμ – με διάφορα σήματα που έχουν αποκαλυφθεί χωρίς να έχει μπει πλήρως σε εφαρμογή η όλη μελέτη.

Κ.Μπ. eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button