Δήμος Μεσσήνης

Ξεκίνησε σήμερα το 159ο Καρναβάλι της Μεσσήνης

Το 159ο Καρναβάλι της Μεσσήνης το οποίο ξεκίνησε σήμερα, ήταν το θέμα της συνέντευξης τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Μεσσήνης.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης σημείωσε ότι το Καρναβάλι της Μεσσήνης είναι από τα πιο χαρακτηριστικά και γνωστά σε όλη τη Μεσσηνία και αποτελεί έναν θεσμό παράδοσης και διασκέδασης, ενώ επισήμανε ότι με το φετινό πλούσιο πρόγραμμά του θα συγκεντρώσει ακόμη περισσότερους επισκέπτες.

Στη συνέχεια τόνισε ότι για άλλη μια χρονιά έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις εκδηλώσεις για τα παιδιά ώστε να το χαρούν όσο περισσότερο γίνεται και απηύθυνε πρόσκληση σε όλους «να ζήσουμε το αυθεντικό καρναβάλι της Μεσσήνης με το κέφι που του αξίζει».

Ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. Μεσσήνης Γρηγόρης Γρηγορόπουλος πρόσθεσε ότι το καρναβάλι είναι συμμετοχή και κάλεσε όλο τον κόσμο να συμμετέχει και να περάσει καλά.

Η Αντιδήμαρχος Γωγώ Παναγοπούλου σημείωσε ότι το 159ο Καρναβάλι της Μεσσήνης, το οποίο πραγματοποιείται με αγαστή συνεργασία όλων των φορέων, θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Συνεχίζοντας τόνισε ότι το καρναβάλι ανήκει στη νέα γενιά, τις πρωτοβουλίες της οποίας στηρίζει ο δήμος και παρουσίασε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τονίζοντας ότι «κάθε χρόνο ο πήχης είναι και πιο ψηλά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button