Τοπικά Νέα

Οικογενειακή τραγωδία στη Μηλέα Ζαχάρως: Πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία συνέβη στο χωριό Μηλέα του Δήμου Ζαχάρως Ηλείας λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν ένας 86χρονος πατέρας, εννιά παιδιών, μετά από διαπληκτισμό με τον 45χρονο γιο του, τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, ο πατέρας έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε, δίνοντας και αυτός τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ilialive.gr, ο ηλικιωμένος είχε εντάσεις με το γιο του που είχε έρθει το τελευταίο διάστημα στο χωριό για να μείνει λόγω του κορωνοϊού.

Ο ηλικιωμένος άνδρας φέρεται πως μετά από διαπληκτισμό πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον γιό του στα σκαλιά που οδηγούσαν στο σπίτι του 45χρονου και έπειτα γύρισε στο ισόγειο όπου έβαλε τέλος στη ζωή του, αφήνοντας συγκλονισμένους τους συγχωριανούς του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, όπου ερευνά τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button