Πελοπόννησος

Οι Έφεδροι Πελοποννήσου για τον νεκρό Αλεξιπτωτιστή στα Μέγαρα… “Αθάνατος”

Από την Ηλεία και το Χάβαρι κατάγεται ο 34χρονος ΕΠΟΠ Λοχίας Κώστας Μελιγκώνης του Χρήστου, που το βράδυ της Πέμπτης, έχασε τη ζωή του κατά την πτώση με αλεξίπτωτο, όπως αναφέρει το ilialive.gr.

Κατά την διάρκεια νυχτερινής άσκησης από το ειδικό τμήμα αλεξιπτωτιστών στα Μέγαρα, ο 34χρονος στρατιώτης βρέθηκε εκτός της ζώνης ρίψης και έπεσε σε βάλτο.

Μετά από αρκετή ώρα, δυνάμεις του στρατού τον εντόπισαν και τον μετέφεραν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ. Μ., τραυματίστηκε θανάσιμα από την πτώση.

Η είδηση του θανάτου του 34χρονου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Χάβαρι που ήταν γνωστός και αγαπητός ο Κώστας Μελιγκώνης. Ο πατέρας του κατάγεται από το Χάβαρι και η μητέρα του από το Σώστι.

Ο 34χρονος Κώστας ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιους της οικογένειας. Διέμενε μόνιμα στη Ν. Φιλαδέλφια όπου θα γίνει και η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγ. Ευθυμίας, ενώ θα ταφεί στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Σήμερα ο αδερφός μας πέταξε σαν Αετός περήφανος, για τελευταία φορά.
Πέταξε για την Μοίρα των Αγγέλων.
Βαρύ το πένθος και η θλίψη για όλους μας….
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στην μεγάλη οικογένεια των Ειδικών Δυνάμεων Αλεξιπτωτιστών.
Ο χαμός του ας γίνει φάρος στις επόμενες γενιές Ελλήνων.
Καλή αντάμωση Κομμάντος.
Τιμή και Δόξα …
Αθάνατος !!!
Καρυώτης Γεώργιος
Εφ Λγός (ΕΔ)
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button