Αθλητικά

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στον γ’ προκριματικό του Europa League

Τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League έμαθαν οι ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, καθώς και ο Ολυμπιακός, ο οποίος επίσης μπήκε στη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA στη Νιόν, παρόλο που κληρώθηκε και για τον αντίστοιχο προκριματικό γύρο του Champions League με αντίπαλο την Μπασακσεχίρ, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν.

Οι πιθανοί αντίπαλοι για την ΑΕΚ ήταν οι Τραμπζονσπόρ, Ουτρέχτη ή Ζρίνσκι, ΤΣΣΚΑ Σόφιας ή Όσιγιεκ, Λουκέρνη ή Κλάκσβικ, Μπνέι Γεχούντα Τελ Αβίβ και Χόνβεντ ή Κραϊόβα.

Τελικά, η Ένωση θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χόνβεντ ή Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.
powered by Rubicon Project

Ο Ατρόμητος, σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Ντουνάισκα Στρέντα, είχε πως πιθανούς αντιπάλους τις Γουλβς ή Κρουσέντερς, Λέγκια Βαρσοβίας ή Κουόπιο, Γάνδη ή Βιτορούλ, Μίντιλαντ και Άλκμααρ ή Χάκεν.

Τελικά, οι Περιστεριώτες θα παίξουν κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Λέγκια Βαρσοβίας ή Κουόπιο.

Όσον αφορά τον Άρη, πιθανοί αντίπαλοί του ήταν οι Μπράγκα, Αλασκέρτ ή Στεάουα Βουκουρεστίου, Σπαρτάκ Μόσχας, Μόλντε ή Τσουκαρίτσκι και
Στρασμπούργκ ή Μακάμπι Χάιφα.

Τελικά, οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να αναμετρηθούν με τον νικητή του Μίντιλαντ – Τσουκαρίτσκι.

Τέλος, για τον Ολυμπιακό, μπήκε στην κλήρωση γνωρίζοντας ότι θα παίξει -εφόσον αποκλειστεί από τη Βικτόρια Πλζεν- κάποια από τις Αούστρια Βιέννης, Νόρκεμπινγκ ή Λιεπάγια, Γκαμπάλα ή Ντιναμό Τιφλίδας, Σαχτιόρ Σαλιγκόρσκ ή Έσμπιεργκ και Άντβερπ.

Τελικά, οι ερυθρόλευκοι κληρώθηκαν κόντρα στην Άντβερπ.

Οι αγώνες ΑΕΚ, Ατρόμητου, Άρη και ίσως του Ολυμπιακού για το Europa League θα διεξαχθούν στις 8 και 15 Αυγούστου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button