Αθλητικά

Οι αντιδράσεις παικτών και Μαρτίνς σε Μπουχαλάκη

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από την Πόρτο, σε ένα ματς που δικαιούνταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά πλήρωσε τα λάθη του. Ειδικότερα αυτό που έκανε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στο 11′, με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0 από νωρίς.

Πάντως, ακόμα και σε αρνητικό αποτέλεσμα όπως το χθεσινό, υπάρχουν και θετικά στοιχεία για να κρατήσει κανείς. Ένα από αυτά αφορούν το καλό κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό και έχει επιβεβαιωθεί πολλάκις, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές.

Ο Μπουχαλάκης ήταν φανερά “σκασμένος” μετά το σοβαρό του λάθος που έκανε, αδυνατώντας να πιστέψει το πώς την… πάτησε σε μια εύκολη πάσα και χάρισε την μπάλα σε αντίπαλο έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού.

Παρ’ όλα αυτά, ο διεθνής άσος βρήκε άμεσα στήριξη από τους συμπαίκτες και τον προπονητή του, που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην τον πάρει από κάτω. Αμέσως μετά την γκάφα, ο έμπειρος Ραφίνια και ο Σεμέδο πήγαν αμέσως στον “Μπούχα” και τον εμψύχωσαν.

Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έσπευσε να φωνάξει από τον αρχηγό του Ολυμπιακού από τον πάγκο, καλώντας να ξεχάσει την κακή στιγμή που είχε και να συνεχίσει δυνατά. Άλλωστε, ο Πορτογάλος πιστεύει πολύ στον Μπουχαλάκη, τον έχει μονίμως στη βασική ενδεκάδα και δεν επρόκειτο να τον… σταυρώσει για ένα σπάνιο λάθος.

Αντιθέτως, αυτός που τα… άκουσε από τους συμπαίκτες του σε έντονο ύφος ήταν ο Αχμέντ Χασάν στο 87′. Ο Αιγύπτιος έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει το σκορ σε τετ α τετ και να ξαναβάλει την ομάδα του στο ματς. Ωστόσο, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν του τα “έψαλλαν” για το κακό πλασέ, αλλά για το γεγονός ότι επέλεξε να σουτάρει και όχι να πασάρει στον Μπρούμα που περίμενε προ κενής εστίας!

Φορτούνης, Μπρούμα και Ελ Αραμπί, που ήταν κοντά στη φάση γύρισαν προς τον Χασάν και του έβαλαν τις φωνές, φανερώνοντας την απορία τους  για την επιλογή του με χαρακτηριστικές χειρονομίες.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button