Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Τριφυλίας

5fdce5352b70721645b963d1bbfa9b44_XL


Σειρά αποκριάτικων εκδηλώσεων διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας σε διάφορες περιοχές του δήμου πέρα από το καρναβάλι στα Φιλιατρά.

Οι  εκδηλώσεις αναφέρονται κυρίως στα παιδιά της περιοχής αφού θα τους δοθεί η ευκαιρία να διασκεδάσουν με μασκαρέματα, χορούς, κλόουν, ξυλοπόδαρους και ταχυδακτυλουργούς.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στον Πύργο, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγία Παρασκευή», στο Καλό Νερό στις 3 το μεσημέρι στο κέντρο «Θάλασσα» στην παραλία του χωριού και στο Κοπανάκι στις 5.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία, ο κλόουν Βούλης θα διασκεδάσει τα παιδιά σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με αποκριάτικους ρυθμούς, παιχνίδια, διαγωνισμούς, χορό και πολύ κέφι.

Την ίδια μέρα στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων και στις 4.30 στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας, θα υπάρχει θέατρο δρόμου σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα, ξυλοπόδαρος, ταχυδακτυλουργός και κλόουν θα χορεύουν και όχι μόνο.

Την Κυριακή της Αποκριάς στη Μαραθούπολη στις 11.30 το πρωί στον πεζόδρομο θα υπάρχει κλόουν, παιχνίδια, διαγωνισμοί, δυνατή μουσική και πολύς χορός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button