Πελοπόννησος

Οι Αρχές «μπλόκαραν» νταλίκα με κομμένα supercars στην Πάτρα!

Οι Αρχές στο Τελωνείο της Πάτρας διαπίστωσαν ότι τα ανταλλακτικά δεν συνοδεύονται με νόμιμα παραστατικά αγοράς.

Το φαινόμενο των κομμένων αυτοκινήτων και η διάθεσή τους σε ανταλλακτικά είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα αλλά αφορά κυρίως μικρά και μεσαία οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr στο λιμάνι της Πάτρας κρατείται ένας οδηγός νταλίκας ο οποίος μετά από έλεγχο των Αρχών διαπιστώθηκε ότι μεταφέρει πάνω από 7 supercars κομμένα σε ανταλλακτικά και δεν διαθέτει τα νόμιμα παραστατικά απόκτησής τους.

Το περιστατικό διαδραματίζεται στο λιμάνι της Πάτρας και ξεκίνησε όταν ο οδηγός ήταν έτοιμος να οδηγήσει την νταλίκα στο πλοίο με προορισμό την Ιταλία και τελικό προορισμό το Ντουμπάι.

Ωστόσο οι Αρχές σε έλεγχο που πραγματοποίησαν ανακάλυψαν πως τα κομμένα supercars δεν συνοδεύονται από τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά αλλά ούτε υπήρχαν κάποια άλλα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι έχουν αγοραστεί νόμιμα. Αυτή τη στιγμή οι Αρχές έχουν συλλέξει τους ειδικούς κωδικούς που υπάρχουν τόσο στο σασί των οχημάτων αλλά και σε άλλα εξαρτήματα όπως οι εγκέφαλοι και τα έχουν αποστείλει στα εργοστάσια παραγωγής και αναμένουν τις απαντήσεις τους ώστε να διαπιστώσουν αν τα οχήματα είναι κλεμμένα ή όχι.

Μεταξύ των κομμένων αυτοκινήτων οι Αρχές έχουν ανακαλύψει πως μερικά ανταλλακτικά των supercars προέρχονται από Mercedes-Benz AMG, από BMW M ενώ για τα υπόλοιπα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διασταύρωση των στοιχείων τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button