Lifestyle

Οι Ελληνίδες γυμνάστριες που μας έκαναν να ανεβάσουμε σφυγμούς

Είναι η εποχή που τα απανταχού πρωινάδικα, έχουν σίγουρα μια στήλη γυμναστικής. Αγόρια και κορίτσια με καuτά κολάν συνοδεύουν την γυμνάστρια και οι τηλεθεατές από το σπίτι μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Από το 1990 και για μια δεκαετία, οι γυμνάστριες ήταν σταρ, και δικαίως, αφού από την ελληνική τηλεόραση παρέλασαν τα ωραίοτερα γυναικεία κορμιά της γυμναστικής.

Ας θυμηθούμε μαζί μερικές από τις πιο ερωtικές γυμνάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ελένη Πετρουλάκη

Ίσως η πιο αναγνωρίσιμη γυμνάστρια, πρωτοπόρος με άψογο κορμί. Για πολλά χρόνια ήταν η εθνική μας γυμνάστρια.

Γιάννα Νταρίλη

Γεννήθηκε στις ΗΠΑ, αλλά η καλή μας τύχη την έφερε στην Ελλάδα το 1994. Εργάστηκε στον ΑΝΤ1 και στο STAR, με φοβερή απήχηση, κυρίως στο ανδρικό κοινό, και μάλλον καταλαβαίνουμε το γιατί.

Ίνα λαζοπούλου

Την γνωρίσαμε σαν γυμνάστρια. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση της έδωσε την ευκαιρία να περάσει στην παρουσίαση και αργότερα στο τραγούδι.

Γωγώ Μαστροκώστα

Προκάλεσε σεισμό όταν αποφάσισε να γυμνάσει τους Έλληνες τηλεθεατές. Εξώφυλλα, προτάσεις για παρουσίαση, συμμετοχή σε σίριαλ και δικά της τραγούδια, είναι μόνο μερικά από όσα έχει καταφέρει η Γωγώ Μαστροκώστα στην ελληνική showbiz.

Φωτεινή Γεωργαντά

Από μικρή ασχολήθηκε με τον στίβο. Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, η τηλεόραση ήρθε στον δρόμο της και αυτή έγραψε τη δική της ιστορία, με φανατικούς θαυμαστές που την ακολουθούσαν σε όλα της τα βήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button