Τοπικά Νέα

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο υπαίθριο χώρο έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας. Μαζί με τις ευχές για την νέα χρονιά, ο Πρόεδρος του Σωματείου Παναγιώτης Κουφαλάκος, έκανε έναν απολογισμό για την χρονιά που πέρασε, η οποία, όπως είπε, «ήταν πλούσια σε αγώνες για μέτρα ατομικής προστασίας για μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας και για τη συμμετοχή του Σωματείου στους κοινούς αγώνες της τάξης μας σε ζητήματα υγείας και παιδείας».

Η χρονιά που διανύουμε συνέχισε «θα είναι δύσκολη με όλους τους νόμους και τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που η Κυβέρνηση σε περίοδο πανδημίας και lockdown συνεχίζει να νομοθετεί σχεδιάζοντας τον εργασιακό μεσαίωνα για την εργατική τάξη για τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και την φτωχή αγροτιά».

Καταλήγοντας ο κ. Κουφαλάκος είπε πως «τώρα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και όχι αύριο. Κάτω από την μάσκα έχουμε φωνή δεν πρέπει να τους αφήσουμε ήσυχους. Οι αγώνες είναι συνεχείς δεν αναστέλλονται. Σχεδιάζονται ανάλογα τις συνθήκες της εποχής που ζούμε».

Στην συνέχεια κόπηκε η πίτα. Το φλουρί το κέρδισε ο Γιώργος Τσίγγανος που αντιστοιχούσε σε 50 €, προσφορά του Σωματείου. Στους Γιώργο Θεοδωρόπουλο και Αντώνη Πετρόπουλου δόθηκαν από τρεις ημέρες άδεια, από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Τριφυλίας, κ Αυριλιώνη.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, όπως ακριβώς κόβει και το νερό, ῾῾όποτε τους καπνίση῾῾
    Όσο για τα μέτρα ασφαλείας που τήρησαν.
    Γελάει ο Κόσμος, ο ένας δεν έχει κάν μάσκα, ο άλλος την έχει κατεβασμένει, ο ένας δίπλα στον άλλον ……. η φωτογράφιση τους μάρανε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button