Τεχνολογία

Οι κρυφοί κωδικοί των Android που ξεκλειδώνουν χρήσιμες λειτουργίες

Πόσο καλά πιστεύετε ότι ξέρετε το κινητό σας; Οι παρακάτω κωδικοί θα σας λύσουν τα χέρια

Μάλλον δεν γνωρίζετε το κινητό σας όσο καλά νομίζετε. Ξέρατε, για παράδειγμα, ότι το Android σας έχει εξαιρετικά χρήσιμες λειτουργίες που ξεκλειδώνουν με κρυφούς κωδικούς; Κάποιοι ισχύουν σε συγκεκριμένα μοντέλα, άλλοι είναι πιο γενικοί – όλοι τους, ξεκινούν με «#».

Για να δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται το Wi-Fi

Πόσες φορές έχετε μπει στο Instagram από Wi-Fi και δε φορτώνει τίποτα; Με το που το απενεργοποιείτε και συνδέεστε με δεδομένα, όλα φτιάχνουν κι εσείς εκνευρίζεστε. Για να κάνετε ένα Wi-Fi test στο κινητό σας, λοιπόν, δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε #*#232339#*# στο keypad και να πάρετε τις απαντήσεις.

Για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή

Τα σύγχρονα προβλήματα απαιτούν σύγχρονες λύσεις. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το smartphone σας και, για κάποιον λόγο, η οθόνη τρελαίνεται κάθε φορά που προσπαθείτε να το κάνετε πατώντας το κατάλληλο κουμπί, υπάρχει ο κωδικός *#*#7594#*#* που θα σας σώσει.

Για να κάνετε reset

Ένα reset κάθε τόσο, είναι σχεδόν απαραίτητο – είτε για να διορθωθούν bugs, είτε γιατί θέλετε να πουλήσετε τη συσκευή και πρέπει να την επαναφέρετε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις, καθένας έχει τους λόγους του. Με τον κωδικό *2767*3855#, είστε έτοιμοι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button