Τεχνολογία

Οι λάθος κινήσεις που κάνουν το wi fi στο σπίτι να κολλάει

Οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα όταν είσαι στο σπίτι και σερφάρεις στο ίντερνετ είναι να κόβεται συνεχώς η σύνδεση. Και έχει συμβεί σε όλους μας να μας κολλάει το Wi Fi την πιο ακατάλληλη στιγμή και συνήθως όταν είμαστε πολλά άτομα συνδεδεμένα.

Πολλές φορές, αυτό το κακό σήμα μπορεί να οφείλεται σε λάθη μας. Το πρώτο και βασικό που πρέπει να προσέχουμε είναι να μην κρύβουμε το ρούτερ πίσω από έπιπλα ή χαμηλά πίσω από τον καναπέ. 

Βάλτε το ρούτερ σας σε ένα πάγκο. Τα ρούτερ δεν πρέπει να είναι κοντά σε άλλες ηλεκτρονικές συσκευές με αποτέλεσμα να χαλάσει το σήμα του Wifi σας.  Επιπλέον πολλά μόντεμ έχουν συνήθως πάνω τους κεραίες που εκπέμπουν το σήμα του WiFi. Αυτές είναι οι κεραίες είναι καλό να δείχνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, μια κάθετα και μια οριζόντια, έτσι ώστε το σήμα να πηγαίνει παντού.

Τέλος υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε για να σας πουν την ισχύ του σήματος, οπότε μπορείτε να δείτε σε ποιο σημείο του διαμερίσματος έχετε το καλύτερο σήμα και αν οι προσπάθειές σας το κάνουν καλύτερο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button