Αθλητικά

Οι παλαίμαχοι της Εράνης για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο Καλαμάτας

Για να αποκατασταθεί η αλήθεια όσον αφορά το παιχνίδι μεταξύ της ομάδας μας και της αντίστοιχης ομάδας παλαιμάχων του Πανιωνίου Καλαμάτας, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της Μεσσηνίας ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έγινε στις 20/5/19 λόγω κολλήματος ΟΧΙ και των δύο ομάδων, όπως αναφέρθηκε, αλλά της ομάδας του Πανιωνίου Καλαμάτας.

Αν και γηπεδούχοι δεν αρνηθήκαμε να οριστεί ο αγώνας στο τέλος του πρωταθλήματος αρκεί η ημερομηνία να εξυπηρετεί την ομάδα μας.

Με επίσημο έγγραφο μας στην Ένωση ζητήσαμε και πήραμε ημ/νια για 18/7/19 και όχι για κάποια αόριστη Δευτέρα μέσα καλοκαιριού, καθώς κάποια στιγμή πρέπει να ολοκληρωθεί και το πρωτάθλημα (δεν ζητήσαμε από κανέναν να ερθει στην Ορεστιάδα! Όσο απέχει η Καλαμάτα από τα Φιλιατρά απέχουν και τα Φιλιατρά από την Καλαμάτα).

Πριν το παιχνίδι αυτό η ομάδα της Εράνης ήταν πρώτη στη βαθμολογία με διαφορα 3β. κάτι που δεν είχε αναρτηθεί από πουθενά και από κανέναν (υπήρχε παλαιότερη βαθμολογία που δεν είχε ενημερωθεί).
Λοιπόν κύριοι, η ομάδα της Εράνης Φιλιατρών έχει ιστορία, παρόν και κυρίως μέλλον. Ειναι υπέρμαχος του ευ αγωνίζεσθαι, έχει κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων και να σημειωθεί ότι ποτέ δεν πάτησε πάνω σε χιλιομετρικές αποστάσεις (τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε παίξει όπου μας έχει ορισθεί εκτός Φιλιατρών χωρίς να δημιουργήσουμε πρόβλημα).

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που μας τίμησαν και ήρθαν στο γήπεδο μας χωρίς να διαμαρτυρηθούν για καμιά απόσταση και φυσικά να ευχαριστήσουμε και τους διαιτητές που συμμετείχαν.

Αισίως ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, (ούτε καν 15Αύγουστος δεν είναι ακόμα!), βρίσκοντας την Εράνη πρωταθλήτρια για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους με υγεία. Εις το επανιδείν!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button