Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Οι πεζοπόροι του Ευκλή στο ”Μονοπάτι των Θαλασσοκρίνων”

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 οι πεζοπόροι και οι φίλοι του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” θα συμμετάσχουν στην 7η παραλιακή πεζοπορία με Πανσέληνο στο ”Μονοπάτι των Θαλασσοκρίνων”, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Εθελοντική ομάδα ”Πεζοπορίες με Πανσέληνο” του Συλλόγου ”ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ” Αθηνών, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Ηλείας, τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και τον Δήμο Πηνειού.
Η παραθαλάσσια διαδρομή 4ων ωρών που θα γνωρίσουν είναι για όλη την οικογένεια, είναι πανέμορφη, δίπλα από το κύμα με πολλές εναλλαγές, άλλοτε θα περπατάνε πάνω στην άμμο, άλλοτε πάνω στα βότσαλα, άλλοτε πάνω σε βράχια και άλλοτε σε μονοπάτι σε δάσος.
Οι πεζοπόροι στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής θα βρίσκονται δίπλα στ΄ ανθισμένα Θαλασσοκρίνα, όπου με την δύση του ηλίου, θα τους χαρίσουν το άρωμά τους !!
Ραντεβού εκκίνησης : Στα γραφεία του Ευκλή, στις 2:00 μ.μ. τέρμα Αριστομένους 56, αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.
Μετακίνηση : Με λεωφορείο.
Κόστος : 13 ευρώ (φοιτητικό + παιδικό), 15 ευρώ (μέλη) και 17 ευρώ (μη μέλη του συλλόγου).
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων : Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου) στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 ή 27210 90627 και 697 425 2234.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button