Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του γηπέδου μπάσκετ στο Λύκειο Φιλιατρών

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται στο υπόστεγο, εντός του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Φιλιατρών.

Το έργο δημοπρατήθηκε ακριβώς πριν από ένα χρόνο, είχε αρχικό προϋπολογισμό 29.993,10 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), με προσωρινό μειοδότη να αναδεικνύεται η εταιρεία ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΙΩΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., με συνολική τιμή προσφοράς 13.787,15€ (πλέον ΦΠΑ 24%) και με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης 43,00%, επί του προϋπολογισμού.

Με το έργο αυτό έγιναν οι απαραίτητες εργασίες βελτίωσης του δαπέδου του παλαιού τύπου γυμναστηρίου που ευρίσκεται εντός του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου Φιλιατρών. Το εν λόγω δάπεδο (από άσφαλτο) είχε καταστεί επικίνδυνο για αθλητικές δραστηριότητες, λόγω της εκτεταμένης φθοράς και ολισθηρότητάς του . Επιπλέον, έγιναν και ορισμένες κτιριακές εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της εν λόγω αθλητικής εγκατάστασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button