Τοπικά ΝέαΧώρα

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του ισόπεδου κόμβου στο Ανάκτορο του Νέστορος

Θέμα : Στήριξη της τουριστικής επισκεψιμότητας  από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Δήμο Πύλου – Νέστορος

 

Η καθιέρωση της ‘Μυθικής Πελοποννήσου’  σαν ποιοτικού και δυναμικού τουριστικού προορισμού επιβάλλει τη συνεργασία της αυτοδιοίκησης για να διατηρηθεί και διευρυνθεί η τουριστική επισκεψιμότητα, που ενισχύει την τοπική μας οικονομία.

Παρεμβαίνοντας  στη διαμόρφωση της εικόνας τουριστικών περιοχών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της, ολοκληρώνει έργα που υποβοηθούν την τουριστική μας ανάπτυξη.

Με αυτές τις προτεραιότητες, ολοκληρώσαμε τον ισόπεδο κόμβο του Νέστορος, θέλοντας να εξασφαλίσουμε την ασφαλή ,αξιοπρεπή και σύγχρονη επικοινωνία των επισκεπτών με τον αρχαιολογικό χώρο στο παλάτι του Νέστορος. Μετά  τη σύνδεση των φώτων, παραδίδεται ένας σύγχρονος κόμβος σε μία περιοχή που προσελκύει πολλούς επισκέπτες και έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δυναμική.

Επίσης βελτιώθηκε η κυκλοφορία εντός της Τοπικής Κοινότητας Γιάλοβας, με νέο ασφαλτικό τάπητα σε 1500 μέτρα, προκειμένου να εξυπηρετείται  η μετακίνηση των επισκεπτών.

 

Εκ του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη

Δελτίο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button