Αθλητικά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Basketball Summer Camp του Γ.Σ. Γαργαλιάνων [εικόνες]

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το 2ο Basketball Summer Camp του Γ.Σ. Γαργαλιάνων  στο κλειστό γυμναστήριο των Γαργαλιάνων.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γ;αργαλιάνων πραγματοποίησε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το καλοκαιρινό του Basketball Camp, το διήμερο 28-29 Ιουνίου, στο κλειστό γυμναστήριο των Γαργαλιάνων, ενώ συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια από 8-18 ετών. Στο camp συμμετείχαν περισσότερα από 30 παιδιά που έζησαν δύο ημέρες γεμάτες μπάσκετ. Οι εκκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν υπό τις εντολές του προπονητή της Εθνικής Παίδων Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου καθώς επίσης και από τους έμπειρους προπονητές των Ακαδημιών και των Αγωνιστικών Τμημάτων του συλλόγου Γιώργο Χαλαζωνίτη και Παναγιώτη Γερμανό.

Η δεύτερη και τελευταία μέρα είχε πολύ παιχνίδι, διαγωνισμούς, βραβεύσεις και βέβαια πολλές εκπλήξεις από πλευράς διοργανωτών με το κλειστό των Γαργαλιάνων να πλημμυρίζει από όμορφα χαμόγελα με την ικανοποίηση να είναι έκδηλη στα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που έλαβαν συμμετοχή στο camp.

Στο τέλος της εκδήλωσης βγήκε η αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά που συμμετείχαν, τους προπονητές και τους διοργανωτές, ενώ όλοι μαζί ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού μέχρι το επόμενο Basketball Camp του Συλλόγου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button