ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ολοκληρώθηκε το έργο ανάπλασης στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας

Δείτε τι αναφέρει ενημερωτική επιστολή του Δημάρχου Τριφυλίας Γ. Λεβεντάκη

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση, να ενημερώσω όλους τους Τριφύλιους, αλλά ιδιαίτερα όλους τους Κυπαρίσσιους συμπολίτες μου, ότι ολοκληρώθηκε και πρόκειται να παραδοθεί το έργο, που αφορά στην «Ανάπλαση της Άνω Πόλης», της Κυπαρισσίας.
Ξεπερνώντας κάθε “σκόπελο”, όπως λάθη και “προηγούμενες” παραλείψεις, αλλά και γραφειοκρατικές δυσκολίες, οι οποίες προέκυψαν τον τελευταίο χρόνο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καταφέραμε εκείνο που είχαμε, εξαρχής, υποσχεθεί.
Να παραδώσουμε στους επαγγελματίες της Άνω Πόλης, σε όλους τους Κυπαρίσσιους, αλλά και σε όλους τους πολίτες του Δήμου Τριφυλίας, ένα έργο αντάξιο του τόπου και της ιστορίας του.
Ένα έργο, το οποίο ολοκληρώνεται, έτσι όπως ακριβώς επιθυμούσα και για το οποίο αισθάνομαι πραγματικά ευτυχής, που πραγματοποιήθηκε, επί των ημερών μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, για την ολοκλήρωση αυτού του έργου.
Αρχικά, την κυρία Χάιδω Παναγιωτοπούλου, η οποία ασχολήθηκε προσωπικά, επί αντιδημαρχίας της, με το έργο αυτό και συνέβαλε τα μέγιστα, έτσι ώστε να επιλυθούν πολλά από τα προβλήματα, που είχαν προκύψει, όσον αφορούσε στην πορεία του.
Κατά δεύτερον, τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και ιδιαίτερα την πολιτικό μηχανικό κ. Θεοδώρα Ντούντα, που επιμελήθηκε το έργο, η οποία υπερέβαλε εαυτόν και εργάστηκε, επισταμένως και για πολλές ώρες, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη και να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές παραλείψεις, που αφορούσαν στη μελέτη του, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Τέλος, ευχαριστώ και όλους τους επαγγελματίες της Άνω Πόλης, για την υπομονή που επέδειξαν και για την εξαιρετική συνεργασία τους, μαζί μου.
Είμαι σίγουρος, πως το τελικό αποτέλεσμα και η αλλαγή της όψης της Άνω Πόλης, της Κυπαρισσίας, θα τους αποζημιώσει, με το παραπάνω, για όλη την ταλαιπωρία που υπέστησαν.
Και συνεχίζουμε… γιατί τα έργα δε σταματούν εδώ!
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 28-04-2021
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

 

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Ολοκληρώθηκε επί των ημερών σου Δήμαρχε, διότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπάρχει συνέχεια. Το έργο, όμως, αυτό αποτυπώνει το όραμα και τις προσπάθειες της απελθούσας δημοτικής αρχής, αφού παρελήφθη τον Οκτώβριο του έτους 2019 έτοιμο για συμβασιοποίηση, γεγονός που θα έπρεπε δημόσια να αναγνωρισθεί με ονομαστική αναφορά τόσο στην απελθούσα Δημοτική Αρχή όσο και στο μελετητή του έργου Αρχιτέκτονα κο Αγγελή Πετρακόπουλο. Είναι Μ. Εβδομάδα, εβδομάδα για περισυλλογή και όχι για αντιπαραθέσεις. Καλορίζικο το έργο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και να το χαρούμε ντόπιοι και επισκέπτες. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

  2. Μπράβο δήμαρχε!! Εσύ ξέρεις!!Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!! Ξεπεράσατε τα προβλήματα που εσείς δημιουργήσατε!! Εύγε.Αν δεν ήταν ο Κατσιβελας εσείς απλώς θα ασπριζατε τα πεζοδρόμια στην Άνω Πόλη τώρα και θα τραβάγατε εκατό φωτογραφίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button