Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Ολοκληρώνεται το Σουληνάρι-Κορυφάσιο

Έρχεται και το υπόλοιπο τμήμα και διορθωτικές παρεμβάσεις

Στη Μεσσηνία μέσα σε περίπου μια εβδομάδα βρέθηκε ξανά για να αποτυπώσει από κοντά την εικόνα στο ενδομεσσηνιακό οδικό δίκτυο με αυτοψία του ο Γιώργος Δέδες και ενημερώθηκε για τις διευθετήσεις καθώς και για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την κατασκευή του έργου.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης επισήμανε ότι θα πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν οι ζημιές που έχουν προκύψει μέσα από το έργο καθώς επίσης να γίνουν παρεμβάσεις προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση σε ιδιοκτησίες , φωτισμός στους κόμβους, σήμανση και διευθέτηση των αντιπλημμυρικών έργων που απαιτούνται.

Ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Δέδες σημείωσε ότι το έργο θα παραδοθεί αρχές Δεκεμβρίου του 2018, ενώ  αμέσως μετά θα ξεκινήσει η επόμενη εργολαβία , 1.000 περίπου μέτρων μέχρι τον επόμενο κόμβο. Μάλιστα υπογράμμισε ότι στην συγκεκριμένη εργολαβία θα περιλαμβάνονται και οι διευθετήσεις στο τμήμα του υπάρχοντος δρόμου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button