Τοπικά Νέα

Ολομέτωπη επίθεση Λεβεντάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: “Τους επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς”

Λεβεντάκης προς ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: «Προδότες και φασίστες του τόπου είναι οι ίδιοι»

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης «σήκωσε το γάντι» και απάντησε με σφοδρότητα στις κατηγορίες που του καταλόγισε η ΝΕ Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ σε χθεσινή ανακοίνωσή της, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμαρχος Τριφυλίας “οικοδομεί ένα σύστημα αυταρχικό και αδιαφανές, με εμφανή τα χαρακτηριστικά της ακροδεξιάς και του ρατσισμού“.

«Σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ καλό θα ήταν αυτοί που την έκαναν να υπέγραφαν και το κείμενο για να γνωρίζουμε ποιος είναι ο καθένας. Τώρα αν εκπροσωπεί όλο το ΣΥΡΙΖΑ και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ με θεωρεί φασίστα, όπως έλεγε η ανακοίνωση, θα του έλεγα ότι κάποιος που γύρισε την πλάτη και περιφρόνησε τον Ελληνικό λαό που ψήφισε 65% «όχι» και αυτός το έκανε «ναι» εκεί φαίνεται ποιος είναι δημοκράτης και ποιος φασίστας», τόνισε ο κ΄Λεβεντάκης μιλώντας στο gargalianoionline.

«Όποιος θέλει καλό θα είναι να βγαίνει επώνυμα να λέει αυτά που έχει να πει, όπως εγώ βγήκα επώνυμα και ευχαρίστησα τον κ. Χαρίτση, και ακόμη τον ευχαριστώ, για τα 2,3 εκ ευρώ που έδωσε για το λιμάνι της Κυπαρισσίας. Αν είναι μικρόψυχοι και μικροπολιτικοί τους επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και καλό θα ήταν να κοιτάξουν τα του οίκου τους γιατί κάποιοι φίλοι τους τους κάνουν ευτυχισμένους τρεις φορές την εβδομάδα και ο νόων νοείτο, αυτός θα το καταλάβει καλύτερα», πρόσθεσε και συνέχισε την οξεία κριτική λέγοντας, «Από εκεί και μετά, αν τα έργα θα χαθούν που αυτοί είχαν προγραμματίσει, ή θα αυξηθούν θα το δουν στην πορεία. Καλό θα είναι να έχουν υπομονή και να κάθονται παρατηρητές. Και να βλέπουν και τις εξελίξεις που υπάρχουν καθημερινά στην τηλεόραση για τα μαγαζιά που είχαν ανοίξει. Αυτοί που θα ερχόντουσαν να σώσουν τον Ελληνικό λαό και θα σκίζανε τα μνημόνια στη Βουλή… δεν ντρέπονται λίγο; Θα έπρεπε να ντρέπονται και να καθίσουν ήσυχοι εκεί που είναι, γιατί σε λίγο θα αλλάξουν και όνομα. Προδότες, αυτοί που υπέγραψαν και παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, θα πρέπει να ντρέπονται που χαρακτηρίζουν άλλους φασίστες ενώ ξέρουν μέσα τους ότι οι ίδιοι είναι φασίστες και προδότες του τόπου. Όποιος θέλει επώνυμα να έρθει με βρει στο γραφείο μου να μιλήσουμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button