Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Φλόριντα έδωσε εναλλακτική για τη διοργάνωση

Για ακόμη μια φορά στην ιστορία, το Τόκιο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων που του ανατέθηκε. Ωστόσο, υπάρχει εναλλακτική και αυτή είναι η Φλόριντα, η οποία προτείνεται ως εναλλακτική λύση, εφόσον η η ιαπωνική πρωτεύουσα δεν είναι τελικώς σε θέση να φιλοξενήσει τους αγώνες του καλοκαιριού.

Οι ΗΠΑ έστειλαν επιστολή προς τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, με την οποία την ενθαρρύνει να εξετάσει το ενδεχόμενο «μετακόμισης» της διοργάνωσης, εφόσον οι Ιάπωνες παραιτηθούν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Υπάρχει ακόμα χρόνος για να αποσταλεί μια ομάδα εργασίας στη Φλόριντα, προκειμένου να συναντήσει πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους για τους Αγώνες», έγραψε ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής της πολιτείας της Φλόριντα, Τζίμι Πατρόνις.

Ο ίδιος υπενθύμισε πως η Φλόριντα επέτρεψε με επιτυχία τις αθλητικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ακόμη και με την παρουσία του κοινού, δηλαδή όπως θα γίνει την επόμενη 7 Φεβρουαρίου στην Τάμπα Μπέι, όταν θα μαζευτούν 22.000 χιλιάδες θεατές για το Super Bowl, μεταξύ των Τάμπα Μπέι Μπακανίρς και των Κάνσας Σίτι Τσιφς.

Επίσης, στην πολιτεία της Φλόριντα και πιο συγκεκριμένα στο Ορλάντο έγιναν τα πλέι οφ της προηγούμενης σεζόν του ΝΒΑ, στη λεγόμενη «φούσκα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button