Αθλητικά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Στον πάγκο ο Μιχάλης Φασουλής

Πριν λίγες ημέρες ο Μιχάλης Φασουλής αποχώρησε από την Ομόνοια και χθες έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Ο Χωραϊτης προπονητής εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ των “ερυθρολευκών”, εκεί όπου θα παραμείνει ο Νίκος Γεωργακλής. Η ανακοίνωση της διοίκησης του Ολυμπιακού Ανάληψης αναφέρει:

“Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Μιχάλη Φασουλή, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Γεωργακλή θα στελεχώνουν το προπονητικό μας τιμ”.

Τεχνικό δίδυμο με Γεωργακλή

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης λοιπόν θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής με τεχνικό δίδυμο τους Γεωργκλή – Φασουλή, με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και εν συνεχεία, μία καλή πορεία.

Η ομάδα της Μεσσήνης προέρχεται από το σπουδαίο διπλό στον Κάμπο επί της Α.Ε. Μάνης, μια νίκη που την έφερε οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ψυχολογία στις τάξεις των “ερυθρόλευκων” είναι ανεβασμένη και υπάρχει πίστη για νίκη στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με το Καλό Νερό.

Αυτό το ματς θα διεξαχθεί και πάλι στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου Μεσσήνης και όχι στο γήπεδο της Μεσσήνης που έχει πραγματοποιηθεί επανασπορά του χλοοτάπητα.

Ετσι για να προστατευτεί ο χλοοτάπητας λόγω του άστατου καιρού, ο Ολυμπιακός Ανάληψης προτίμησε ο κυριακάτικος αγώνας να γίνει στον Αγιο Νικόλαο.

Στα αγωνιστικά, εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν οι Κρεμύδας και Αντωνίου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παπαβασιλόπουλου.

notosport

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button