Αθλητικά

Ολυμπιακός: Αγωνία για τους τραυματίες Παπασταθόπουλο και Βρουσάι

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Άρη αλλά περισσότερο αγχώνεται για τους τραυματισμούς των Μάριο Βρουσάι και Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα έχασαν βαθμούς στο Καραϊσκάκη, αλλά αυτό που τους απασχολεί είναι να μη χάσουν παίκτες ενόψει της ρεβάνς με την Αϊντχόφεν, την Πέμπτη, στους «32» του Europa League.

Στο ματς με τον Άρη αποχώρησαν λόγω τραυματισμών οι Βρουσάι και Παπασταθόπουλος, με τον πρώτο να μην είναι και πολύ καλά. Συγκεκριμένα, η αρχική εκτίμηση/διάγνωση για τον Βρουσάι κάνει λόγο για είναι κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και πιθανή διάταση προσθίου χιαστού. Τη Δευτέρα θα κάνει μαγνητική τομογραφία και η αλήθεια είναι πως υπάρχει απαισιοδοξία σε ό,τι αφορά την παρουσία του στην Ολλανδία.

Οσο για τον Παπασταθόπουλο, η πρώτη διάγνωση είναι κάκωση στην κάτω γνάθο κα κάκωση στον ώμο. Τέλος, σε ό,τι αφορά τον Μπρούμα που δεν αγωνίστηκε, ο λόγος είναι ότι ένιωσε ενοχλήσεις και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός για προληπτικούς λόγους.

newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button