Αθλητικά

Ολυμπιακός: Εξελίξεις για Σεμέδο – Τι περιμένει για να τελειώσει το deal

Τις εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφή του στην Πόρτο περιμένει ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμά του για να είναι έτοιμος.

Ο Πορτογάλος αμυντικός δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Ολυμπιακού. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει ζητήσει την απόκτησή του στην Πόρτο, όμως, μέχρι στιγμής, οι δύο ομάδες δεν έχουν βρει την «χρυσή τομή» για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Όμως, πλέον ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει ασφυκτικά, μια και τη Δευτέρα (31/01) «κλείνει» το… παράθυρο των μεταγραφών του χειμώνα.

Τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία είναι καθημερινά και σύμφωνα με τον Τύπο ο 27χρονος άσος περιμένει τις εξελίξεις. Μάλιστα, η «A Bola» σε νέο δημοσίευμα σημειώνει πως σημαντικό ρόλο στις επαφές θα παίξει ο Ζόρζε Μέντες. Αυτός είναι το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση, αλλά και αυτόν που περιμένει ο Ρούμπεν Σεμέδο προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο πολύπειρος μάνατζερ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας, έχοντας «εμπλακεί» σε πολλές… δουλειές τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα έχει άριστες σχέσεις και με τους «Δράκους».

Πάντως, το τελευταίο διάστημα ο Πορτογάλος αμυντικός γυμνάζεται ατομικά, προκειμένου να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και σε περίπτωση που κλείνει άμεσα το deal και ο Ολυμπιακός τα βρει με την Πόρτο, να μην χρειαστεί μεγάλο διάστημα για να επιστρέψει στη δράση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button