Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ημέρα ανακοινώσεων για Βρσάλικο – Οι επόμενες κινήσεις

Η ανακοίνωση της απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο απομένει για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Κροάτης άσος βρίσκεται στην Ελλάδα, πέρασε από εξετάσεις και έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του.

Το τελευταίο αποκάλυψε με τιτίβισμά του ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία με τον διεθνή δεξιό μπακ να υπογράφει το συμβόλαιό του, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, χωρίς να φαίνεται όμως το πρόσωπό του.

Here we go… ? @olympiacosfc pic.twitter.com/x2iJmSSHK3

— Miltiadis Marinakis (@mil7iadis) July 1, 2022

Πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση, για 2+1 χρόνια, με τον Βρσάλικο να ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης βρίσκεται λίγο πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, αλλά αναμένεται να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα.

«Τρέχουν» για Σκάρπα, Λόου

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τις επαφές για ενίσχυση και προχωρούν την υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα για τον χειμώνα. Ο Βραζιλιάνος μέσος της Παλμέιρας αναμένεται να απαντήσει έως το τέλος της εβδομάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να πιέζουν τον σύλλογο ώστε να αποκτήσουν άμεσα τον παίκτη και όχι τον Ιανουάριο.

Η περίπτωση του Μαξ Λόου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το αριστερό άκρο της άμυνας φαίνεται πως απασχολεί τους Πειραιώτες, με τον παίκτη πέρυσι να παίζει δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Λόου έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά θέλει να αποχωρήσει. Στον Ολυμπιακό εξετάζουν την υπόθεση και αναμένονται εξελίξεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button