Αθλητικά

Ολυμπιακός: Κοιτάζει για στόπερ – Στα υπόψη ο Ντεναγιέρ

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ο Μίτσελ αποφασίζει για τον «εκλεκτό».

Ανάγκη για την απόκτηση ενός στόπερ προέκυψε μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά και στον Ολυμπιακό εξετάζου μια σειρά από περιπτώσεις ελεύθερων και ο Μίτσελ είναι αυτός που θα λάβει άμεσα την τελική απόφαση.

Πρώτος στόχος των «ερυθρολεύκων» για το κέντρο της άμυνας , στο οποίο υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι Μπα, Σισέ, Ρέτσος και Παπασταθόπουλος, φέρεται να είναι ο Τζέισον Ντεναγιέρ.

Ο 27χρονος διεθνής αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν και ακόμα δεν έχει καταλήξει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, έχοντας απορρίψει δεκάδες προτάσεις. Όμως τα περιθώρια στενεύουν πια και έχοντας ως στόχο να παίξει στο Μουντιάλ με το Βέλγιο, πρέπει να συμφωνήσει με ομάδα.

Ο Ντεναγιέρ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και είχε αγωνιστεί δανεικός σε Σέλτικ, Γαλατασαράι και Σάντερλαντ. Το 2018 τον απέκτησε με μεταγραφή η Λιόν, στην οποία την τελευταία τετραετία μέτρησε 138 συμμετοχές, 8 γκολ και 2 ασίστ.

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του, με τον Μίτσελ να είναι αυτός που θα αποφασίσει εάν θα αποκτηθεί στόπερ κι αν αυτός τελικά θα είναι ο Βέλγος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button