Αθλητικά

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τα ντέρμπι με βαζελίνη και γαύρους στους πάγκους

Στις αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων με τους πράσινους, σε όλα τα αθλήματα, έχουμε δει κατά καιρούς να συμβαίνουν διάφορα.

Άλλα σκηνικά ήταν ωραία, άλλα άσχημα, αλλά τραγελαφικά, έχοντας και κάτι από… ρομαντισμό ταυτόχρονα. Όπως, για παράδειγμα, τη σεζόν 1994-95, με την αρχή να γίνεται στο ποδόσφαιρο και τη συνέχεια να δίνεται στο βόλεϊ.

Συγκεκριμένα, όταν οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Καραϊσκάκη, ο τότε υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, ο Άρης Ποΐλας, θεώρησε ότι η υποδοχή του αντιπάλου έπρεπε να είναι ξεχωριστή και γι’ αυτό φρόντισε να απλώσει βαζελίνη στον πάγκο στον οποίο θα κάθονταν οι αναπληρωματικοί των πράσινων.

Λίγες εβδομάδες μετά, σε αγώνα βόλεϊ των δύο ομάδων στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα ερχόταν η απάντηση από την πλευρά του Παναθηναϊκού, αφού υπήρχαν κασέλες με γαύρους στον πάγκο στον οποίο θα κάθονταν οι ερυθρόλευκοι. Από το να γίνεται πανικός στις εξέδρες και να έχουμε… αστυνομικά δελτία μετά τα ντέρμπι, προτιμότερο είναι να γίνονται κάτι τέτοια…

newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button