Αθλητικά

Ολυμπιακός: Τα δύο σενάρια για το μέλλον του Κανός μετά την κίνηση της Μπρέντφορντ

Η Μπρέντφορντ ενεργοποίησε το deal για το νέο συμβόλαιο του Κανός, κίνηση που έχει δύο ερμηνείες αλλά αποκλείει σε πολύ μεγάλο βαθμό νέο δανεισμό.

Όλο το προηγούμενο διάστημα στον Ολυμπιακό πόνταραν στο να μην κάνει κίνηση η Μπρέντφορντ για να επεκτείνει το συμβόλαιο του Σέρτζι Κανός και έτσι να αυξηθούν οι πιθανότητές του να κρατήσει τον παίκτη. Η Μπρέντφορντ όμως γνωστοποίησε πως επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Ισπανού ακραίου επιθετικού μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, με αποτέλεσμα η παραμονή του στον Ολυμπιακό να δυσκολεύει περισσότερο από ποτέ.

Και βέβαια εάν τυχόν πουληθεί ο Ισπανός εξτρέμ, το ποσό που θα ζητήσει η Μπρέντφορντ δεν θα είναι μικρό. Σε κάθε περίπτωση ένας νέος δανεισμός του θεωρείται από δύσκολος έως και απίθανος. Αν βέβαια ο Ολυμπιακός διαγνώσει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες ελπίδες ίσως κυνηγήσει το θέμα Κανός κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής σεζόν, διότι είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι τον τραυματισμό του.

Πηγή: gazzetta

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button