Αθλητικά

Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Ελ Αραμπί στο Λιμάνι – Οι επαφές διοίκησης με τον μάνατζερ

Άμεσα αναμένεται να ολοκληρωθεί η υπόθεση της παραμονής του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, ο Μαροκινός επιθετικός είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου συζήτησαν για το μέλλον του δυναμικού φορ στον Πειραιά. Το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών ήταν εξαιρετικό και μετά το τέλος του ραντεβού, η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί ήταν πως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα έβαζε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Μαροκινός επιθετικός αναχώρησε από την Ελλάδα με προορισμό τις Μπαχάμες, όπου μαζί με την σύζυγό του απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο διεθνής άσος θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ άμεσα θα αναχωρήσει για το Μαρόκο, μαζί με τα παιδιά του.

Τα συγκεκριμένα ταξίδια είχαν προγραμματιστεί από πριν για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και δεν έχουν καμία σχέση με τις επαφές και το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» διοίκησης είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να διευθετηθούν κάποιες εκκρεμότητες και να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button