Εκλογές 2019

Ομιλίες και παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας στους Γαργαλιάνους [εικόνες – βίντεο]

Το μεγάλο στοίχημα για την προοδευτική παράταξη

Η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Τριφυλίας διοργάνωσε και πραγματοποίησε προεκλογική εκδήλωση, στο πλαίσιο των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου, στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ στο Νομό Μεσσηνίας, ενώ οι υποψήφιοι παρουσίασαν τις θέσεις τους, ο καθένας ξεχωριστά, με σύντομες ομιλίες.

«Έπειτα από 4 χρόνια αδράνειας και ψέματος, καταδυνάστευσης του αγρότη και της μικρομεσαίας τάξης ήρθε η ώρα να πάρουμε τη μοίρα στα χεριά μας, όπως είπε και ο Ανδρέας Παπανδρέου, η μεσαία τάξη είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας. Από τη μια έχουμε να κάνουμε με το ψέμα και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ   και από την άλλη με τον συντηρητισμό της Νέας Δημοκρατίας», είπε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, μέλος του ΚΙΝΑΛ Τριφυλίας, Αντώνης Καρατζάς.

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία ο Γιάννης Λαμπίρης, ο οποίος ανέφερε ότι είναι τιμητικό τόσο για τη Νομαρχιακή όσο και για τον ίδιο, μιας και κατάγεται από την Τριφυλία, η δεύτερη συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας να γίνει στους Γαργαλιάνους.

Όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές είπε πως το διακύβευμα των εκλογών είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την προοδευτική παράταξη ώστε να ξαναβρεί πάλι τα βήματα της και την ουσία της και να βρεθεί πάλι το προοδευτικό πρόσημο το οποίο έχει χάσει τον τελευταίο καιρό. «Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να σηκωθούν από τον καναπέ τους και να πάνε να ψηφίσουν για να αποφασίσουν για το μέλλον τους», τόνισε ο κ. Λαμπίρης.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών με το Κίνημα Αλλαγής στη Μεσσηνία, οι οποίοι είναι οι: Αλευράς Παναγιώτης, Αντωνόπουλος Αγγελος, Βαρελά Βασιλική, Γερονικολός Μενέλαος, Διονυσόπουλος Ιωάννης, Κουντουρατζή (Μπλάνα) Αθηνά και Πιέρρου Κωνσταντίνα.

Δείτε βίντεο με τις ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ στην Μεσσηνία:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button