Πολιτική

Ομιλίες του Θάνου Τζήμερου σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία

Διήμερη επίσκεψη στη Μεσσηνία θα πραγματοποιήσει στις 21 και 22 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, στα πλαίσια περιοδείας του στην Πελοπόννησο, η οποία ξεκινάει από τις 18 του μήνα.
Την πρώτη ημέρα, ο κ. Τζήμερος θα επισκεφθεί την Τριφυλία, ενώ τη δεύτερη τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ομιλίες σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία
«Γιατί η Σιγκαπούρη με μόλις 720 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκταση, όσο περίπου η μισή Ρόδος, έχει 277 δισ. ευρώ ΑΕΠ κι εμείς μόνο 178; Γιατί οι επενδυτές θεωρούν τη Σιγκαπούρη παράδεισο για επενδύσεις και προτιμούν να πληρώνουν κάθε εργαζόμενο με 60.000 δολάρια τον χρόνο (αυτή είναι η μέση αμοιβή) και την Ελλάδα με τους «μισθούς πείνας» δε θέλουν ούτε να τη μυρίσουν; Γιατί είμαστε στη θέση 108 της παγκόσμιας κατάταξης οικονομικής ελευθερίας ενώ η Αλβανία είναι 34η; Γιατί η Βουλγαρία δανείζεται με 1% επιτόκιο κι εμείς με 4,6%; Πώς τα κατάφερε η Εσθονία, που το 1992 είχε τους πολίτες της στην ουρά με δελτίο για να μην λιμοκτονήσουν και σε 6 μήνες αντέστρεψε το κλίμα ενώ σε 2 χρόνια κάλπαζε; Πώς έγινε η Νότια Κορέα η οικονομική υπερδύναμη με 1,3 τρισεκατομμύρια ευρώ ΑΕΠ;»
Αυτά είναι τα θέματα που θα αναπτύξει ο κ. Θάνος Τζήμερος, στην περιοδεία του στην Πελοπόννησο.
Την Κυριακή 21/10 στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Τριφυλίας και στην Καλαμάτα την ίδια ημέρα  στις 8:00 το βράδυ στο Ξενοδοχείο REX.

Στη Μεσσηνία
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, ο κ. Τζήμερος  από 10:00-11:30 το πρωί, θα βρίσκεται στην πλατεία της Κυπαρισσίας όπου θα συζητήσει με κατοίκους της πόλης και αμέσως μετά θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας. Στις 12:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην ίδια αίθουσα με τίτλο «Κι όμως γίνεται!» και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 8.00 στην Καλαμάτα θα μιλήσει στο Ξενοδοχείο REX ενώ τη Δευτέρα θα έχει συναντήσεις με το Εμπορικό Επιμελητήριο και φορείς της Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button