Τοπικά Νέα

Οργασμός εργασιών στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας

Μέχρι το Σάββατο θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες διαμόρφωσης και τσιμεντόστρωσης

Κανονικό «εργοτάξιο» θυμίζει τις τελευταίες ημέρες η πλατεία στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας. Οι εργασίες που συντελούνται προχωρούν καθημερινά με γοργούς ρυθμούς ώστε σύντομα, ενδεχομένως μέχρι το Σάββατο, να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες διαμόρφωσης και τσιμεντόστρωσης.

Έτσι, θα δοθεί ένα τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής αλλά και των καταστηματαρχών.

Οι εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στη συνέχεια είναι αυτές της πλακόστρωσης.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε σήμερα ο φακός του gargalianoionline:

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Γιατί συζητάτε συνέχεια για καταγγελίες κλπ στην Άνω Πόλη. Όταν είσαι νόμιμος, δεν έχεις να φοβηθείς κανένα. Όταν δεν έχεις βγάλει άδεια κατάληψης πεζοδρομίου για να γλυτώσεις 200 ευρώ. Όταν βάζεις τα τραπέζια σου στη μέση του δρόμου και δεν σέβεσαι κανένα κάτοικο και επισκέπτη, όταν δεν σέβεσαι τις ώρες κοινής ησυχίας κλπ σου φταίει ο καταγγελων;. Έλεος κύριοι μαγαζάτορες, είμαστε 60 χρόνια κάτοικοι στην Άνω Πόλη με περιουσίες και σπίτια δικά μας. Τι νομίζετε ότι ήρθατε εσείς πέντε χρόνια και επειδή νοικιασατε ένα μαγαζάκι θα μας διώξετε από τα σπίτια μας. Δεν νομίζω. Ονειρεύεστε μάλλον.

    1. Αυτοί που κάνουν καταγγελίες, ας κοιτάξουν λίγο τα δικά τους αν είναι νόμιμοι κι αυτοί. Γιατί κάλλιστα μπορεί να τους ταράξουν κι αυτούς στις καταγγελίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button