Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Οριστικός ανάδοχος για την ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων στα Φιλιατρά

Στην έγκριση του Πρακτικού ΙΙΙ ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων πόλης Φιλιατρών (Καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του)» προχώρησε χθες η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας, σύμφωνα με το οποίο οριστικός ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε ο οικονομικός φορέας “KATAΣKEYH ATE”, με μέσο ποσοστό έκπτωσης 29,22% επί του προϋπολογισμού της μελέτης και τιμή προσφοράς 344.729,33€ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Από την αντιπολίτευση, η Σταματία Αλεξοπούλου είπε: «Ψηφίζω ΥΠΕΡ της εισήγησης κι ελπίζω η Επιτροπή Διαγωνισμού να τα εξέτασε όλα αναλυτικά και η εισήγησή της να είναι σύμφωνα με την νομοθεσία, γιατί γίνονται πολλές προσφυγές και ακυρώσεις αποφάσεων του Δήμου Τριφυλίας, είτε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση είτε από την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.)».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button