Lifestyle

Ο άντρας που κατέχει τον τίτλο ως ο πιο βλάκας εγκληματίας της Νότιας Αφρικής

Ένας 40χρονος ονομάστηκε «ο πιο ανόητος εγκληματίας της Νότιας Αφρικής» αφού μπήκε σε ένα αστυνομικό τμήμα για να βρει δουλειά εκεί, παρά το γεγονός ότι ήταν σε λίστα καταζητούμενων εγκληματιών!

Ο Thomas Ngcobo βρισκόταν σε φυγή τα τελευταία επτά χρόνια, αφού έκλεψε προϊόντα υλικού αξίας άνω των 1.200 δολαρίων ενώ εργαζόταν ως ντελιβεράς το 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρέσυρε τις παραδόσεις σε άλλες διευθύνσεις χωρίς τη συγκατάθεση ή τη γνώση του ιδιοκτήτη και έφυγε ως μόλις ο διευθυντής του αντιλήφθηκε ότι έλειπαν κάποια τιμολόγια και πολλά προϊόντα είχαν παραδοθεί σε λάθος διευθύνσεις. Το όνομα του Ngcobo προστέθηκε στη λίστα καταζητούμενων εγκληματιών της αστυνομίας μόλις ο εργοδότης του υπέβαλε μήνυση εναντίον του, αλλά κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη για επτά χρόνια. Και μετά μπήκε κατευθείαν σε ένα αστυνομικό τμήμα σαν να μην είχε καν ποινικό μητρώο…

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Mpumalanga, ταξίαρχος Selvy Mohlala, είπε στους δημοσιογράφους ότι οι συνάδελφοί του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ήταν κάπως απορημένοι… από την επίσκεψη του Thomas Ngcobo. Στις 15 Αυγούστου, ο 40χρονος άνδρας φέρεται να μπήκε στο σταθμό για να παραπονεθεί ότι δεν είχε λάβει απάντηση στην αίτησή του για δουλειά στο σταθμό και να ρωτήσει γιατί καθυστερούν τόσο. ΜΠΙΝΓΚΟ!

«Ο ύποπτος συνελήφθη απροσδόκητα τη Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022, αφού επισκέφτηκε το Bethal SAPS για να κάνει έρευνες σχετικά με την αίτησή του για στρατολόγηση αστυνομικών», είπε ο Mohlala.

«Εργαζόμαστε ακούραστα μέρα και νύχτα, επιμένοντας στην εντολή μας για τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους πολίτες», δήλωσε ο Αντιστράτηγος Semakaleng Daphney Manamela που βέβαια να πούμε την αλήθεια, ο τύπος πήγε στα πόδια τους!

«Δεν μπορούμε να επιτύχουμε αυτό το στάδιο ενώ άλλοι ύποπτοι εξακολουθούν να περιφέρονται στους δρόμους και να τρομοκρατούν τις κοινότητες. Είναι απλώς θέμα χρόνου να τους φέρουμε στη δικαιοσύνη».

Από τότε που η είδηση ​​της σύλληψής του έγινε viral στο διαδίκτυο, ο Thomas Ngcobo αποκαλείται «ο πιο βλάκας εγκληματίας της Νότιας Αφρικής».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button