ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Λύκειο – Γυμνάσιο Γαργαλιάνων [εικόνες]

05


Έπαρση της σημαίας και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στο Λύκειο.

Με τον καθιερωμένο αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε η σημερινή ημέρα σε όλα τα σχολεία της χώρας. Έτσι λοιπόν πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και στο Γενικό Λύκειο και Γυμνάσιο Γαργαλιάνων παρουσία του προέδρου της Δ.Ε. Γαργαλιάνων κ. Α. Ματθιουδάκη, του προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας κ. Ι. Καλκαβούρα, του Αντιδημάρχου Γαργαλιάνων κ. Ι. Κατσούλα, δημοτικών συμβούλων και τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, καθηγητών και μαθητών.

Τον αγιασμό τέλεσαν οι κληρικοί, πατήρ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, πατήρ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και πατήρ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ο οποίος αμέσως μετά διάβασε προς τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου το μήνυμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομου εν όψει της έναρξης των μαθημάτων.

Σε σύντομη ομιλία του, ο προέδρος του Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας κ. Ι. Καλκαβούρας ευχήθηκε καλή χρονιά σε διδάσκοντες και διδασκόμενους, τόνισε την σημασία που έχει η μόρφωση στη ζωή ενός ανθρώπου. Ο κ. Καλκαβούρας στάθηκε στο γεγονός πως για πρώτη φορά δεν υπήρξε μήνυμα προς τους μαθητές για την έναρξη της σχολικής χρονιάς από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

 

Έπαρση σημαίας από το Λύκειο Γαργαλιάνων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Στη συνέχεια οι μαθητές του Λυκείου Γαργαλιάνων συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του Λυκείου προκειμένου να γίνει η έπαρση της σημαίας με τη μουσική συνοδεία μαθητών – μελών της Φιλαρμονικής των Γαργαλιάνων, με τον Διευθυντή της μονάδας κ. Ρούση να εύχεται καλή σχολική χρονιά στους μαθητές.

06

07

08

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button