ΑγροτικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων ζητά την επαναλειτουργία του κτηνιατρείου στους Γαργαλιάνους

Με επιστολή του προς το ΥΠΑΤ, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τη ΔΑΟΚ Τριφυλίας και το Δήμο Τριφυλίας ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων ζητά την επαναλειτουργία του κτηνιατρείου στους Γαργαλιάνους, τονιζοντας οτι στην περιοχή των Γαργαλιάνων υπάρχει μεγάλος αριθμός οικόσιτων ζωών που βοηθούν στην οικιακή οικονομία των κατοίκων.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Ο Αγροτικός Σύλλογος  Γαργαλιάνων θέλει να σας ενημερώσει για το  πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή  με την έλλειψη κτηνιατρείου . Μια ολόκληρη περιοχή παραμένει χωρίς κτηνίατρο καθιστώντας επικίνδυνη την κατάσταση από υγειονομικής απόψεως  και αδύνατη την επιχειρηματική ενασχόληση οποιοιδήποτε με την κτηνοτροφία με νόμιμο και υπεύθυνο τρόπο .

Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι στην περιοχή μας υπάρχει μεγάλος αριθμός οικόσιτων ζωών που βοηθούν στην οικιακή οικονομία των κατοίκων  .

Στους Γαργαλιάνους το κτήριο του κτηνιατρείου υπάρχει  ήδη . Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων δεσμεύεται να βοηθήσει στην ενεργοποίηση του και ζητάμε από την περιφέρεια έναν κτηνίατρο για την στελέχωση αυτού. Προκαταβολικά σας ενημερώνουμε πως θα ζητήσουμε και την βοήθεια των υπόλοιπων συλλόγων της περιοχής μας για να καταφέρουμε να ανοίξει ξανά το κτηνιατρείο .

 

Το Δ.Σ 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button