Viral

Ο αλλόκοσμος ήχος της Αβύσσου: Ήχοι Star Wars βγαίνουν από απύθμενη τρύπα στην Ανταρκτική – Βίντεο

Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να κάνεις στην Ανταρκτική, αλλά τουλάχιστον ο πάγος εκεί είναι σε αφθονία. Μια καλή χρήση των τρισ. τόνων πάγου είναι να τον πετάξεις σε βαθιές τρύπες. Σε σούπερ βαθιές τρύπες.

Συγκεκριμένα, στο viral βιντεάκι που ακολουθεί παρακάτω παρουσιάζεται ο εξωπραγματικό ήχος που παράγεται όταν ένα τέτοιο κομμάτι πάγου πέφτει στην άβυσσο από μια τρύπα στην παγωμένη Ανταρκτική.

Ο πάγος πέφτοντας στην τρύπα έβγαλε εξώκοσμους ήχους σαν ηχητικά εφέ από ταινία Star Wars

Οι ήχοι που βγαίνουν από το λαγούμι μοιάζουν βγαλμένοι από τα ειδικά εφέ ταινίας επιστημονικής φαντασίας, όπως εκείνες της κινηματογραφικής σειράς, Star Wars.

Έτσι, ο γεωχημικός, Τζον Άντριου Χίγκινς, ανέβασε στο Twitter μια τέτοια ρίψη πάγου σε μια τρύπα  περίπου 140 μέτρων που οι επιστήμονες άνοιξαν στην Ανταρκτική.

Ο πάγος παράγει πέφτοντας έναν παράξενο κρότο στην αρχή, ενώ στη συνέχεια ακούγονται θόρυβοι σαν να πυροβολούν όπλα λέιζερ από ταινία Sci-fi.

Δείτε το βίντεο με ήχο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button