Αθλητικά

Ο Γιάννης αποθέωσε το «φαινόμενο» Ουεμπανιάμα: Είναι απίστευτος

Μέλι έσταξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το 18χρονο σταρ Βίκτορ Ουεμπανιάμα

Ακόμη μια φορά ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα έβγαλε μάτια με τη Μετροπολιτάν, καθώς «καθάρισε» την G League Ignite με 36 πόντους, 9/17 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 12 ριμπάουντ, 4 μπλοκ.

Ο 18χρονος, ύψους 2,21 μ., αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα ενόψει του draft της επόμενης χρονιάς.

Μάλιστα, για τον Ουεμπανιάμα μίλησε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τον αποθέωσε, κάνοντας αναφορά και σε μια συνάντηση που είχαν οι δυο τους το 2021.

«Είχα την ευκαιρία να δω τον Βίκτορ το 2021, όταν έπαιζε ο αδερφός μου, ο Κώστας, στη Βιλερμπάν και ήταν συμπαίκτες. Είναι απίστευτος! Πιστεύω πως το 2045 όλοι οι παίκτες θα είναι σαν εκείνον. Οι δεξιότητές του, ο τρόπος που σουτάρει και κινείται, η ταχύτητά του για το ύψος του, η ικανότητά του στις τάπες, η απειλή στην άμυνα… είναι απλώς απίστευτος.

Είναι θέμα χρόνου να μπει στο ΝΒΑ. Το κλειδί γι’ αυτόν είναι να γίνεται συνεχώς καλύτερος, να μείνει ταπεινός και να είναι υγιής. Με τέτοιο κορμί και το ταλέντο που διαθέτει, θα βελτιώνεται διαρκώς. Έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους καλύτερους, όχι στην Ευρώπη, αλλά στον κόσμο, όλων των εποχών. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας στο πρωτάθλημα να έχουμε ένα παιδί 2,20 που μπορεί να σουτάρει από πάνω σου, να ντριπλάρει σαν γκαρντ, να κάνει τάπες και να τρέχει. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιδί. Θα είναι πραγματικά πολύ καλός» τόνισε ο Greek Freak.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button