ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ο Δήμαρχος ανέφερε το Τουριστικό Κυπαρισσίας ως το δημοτικό κτίριο το οποίο «έφαγε» πρόστιμο από την πολεοδομία

Το χθεσινό ερώτημα του gargalianoionline προς την δημοτική αρχή σχετικά με την επιβολή προστίμου περίπου 30.000 ευρώ από την πολεοδομία για αυθαίρετες κατασκευές δημοτικού κτιρίου απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας στη χθεσινή συνεδρίασή του.

Πιο συγκεκριμένα, η επικεφαλής της ΡΑΚΙ Ιωάννα Μαραβελή ανέφερε πως, «το δημοσίευμα δεν έδινε πληροφορίες, αναφέρετε για δημοτικό κτίριο το οποίο έχει κάποιες αυθαίρετες κατασκευές, αν μπορείτε να μας απαντήσετε σε αυτό».

Ο Δήμαρχος στην απάντησή του ανέφερε τα εξής:

«Για τα δημοσιεύματα τα οποία μιλούν για ένα κτίριο δημοτικό το οποίο να έχει πολεοδομικές υπερβολές και να έχει ένα πρόστιμο, φαντάζομαι, δεν γνωρίζω, ότι θα υπονοείται το θέμα του Τουριστικού της Κυπαρισσίας. Δεν μου κοινοποιούνται τα πρόστιμα, δεν έρχονται στο δήμο, με την έννοια,  η πολεοδομία είναι μια ανεξάρτητη υπηρεσία, ποτέ δεν διαχειρίζεται και δεν χειραγωγείται από την πολιτική ηγεσία. Από εκεί και πέρα η πολεοδομία θα κάνει την δουλειά της και δεν παρακωλύεται και δεν εμποδίζεται για αυτό».

Γεγονός είναι πως η κα. Μαραβελή, όπως και το δημοσίευμα του gargalianoionline, δεν αναφέρουν το όνομα του κτιρίου που υπεβλήθη το πρόστιμο, ωστόσο στην απάντησή του ο κ. Κατσίβελας ενώ λέει πως δεν του κοινοποιούνται τα προστιμα και πως η πολεοδομία είναι ανεξάρτητη … εντούτοις φαίνεται πως ήταν γνώστης καθώς ο ίδιος ανέφερε πως πρόκειται για το Τουριστικό Κυπαρισσίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button