Δήμος Μεσσήνης

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Μεσσήνης

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί Τρίτη 9 Αυγούστου, ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης.

Κατά τη συνάντησή τους, αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι αυτή την περίοδο αλλά και την προώθηση καλών πρακτικών με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Εξάλλου ως γνωστόν, ο Δήμαρχος Βριλησσίων κατάγεται από την Μεσσήνη και με τον Δήμαρχο Μεσσήνης τον συνδέει στενή φιλία από τα παιδικά τους χρόνια.

Ο κ. Αθανασόπουλος έκανε αναφορά στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Μεσσήνης για τα επόμενα χρόνια και τον ενημέρωσε για τα έργα που υλοποιούνται.

Ο κ. Μανιατογιάννης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των έργων τόσο στην πόλη όσο και στην περιφέρεια του Δήμου, επιβεβαιώνοντας το αδιάλειπτο ενδιαφέρον του για τον τόπο καταγωγής του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button