Τοπικά Νέα

Ο δήμαρχος κ. Λεβεντάκης για τη μετακίνηση του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας

Κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας τόσο ο κ. Κατσίβελας όσο και ο κ. Τσίγγανος έθεσαν το θέμα των μετακινήσεων προϊσταμένων διευθύνσεων στο Δήμο Τριφυλίας.

Ο κ. Τσίγγανος σημείωσε πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν υπηρετήσει πολλά χρόνια το δήμο λέγοντας πως το τεχνικό πρόγραμμα που θα έρθει σε λίγες μέρες στο δήμο κατά 85% με 90% οι μελέτες έχουν γίνει από αυτή την Τεχνική Υπηρεσία. Σ

τη συνέχεια ανέφερε πως ο δήμαρχος μπορεί να αλλάζει πρόσωπα όμως θα πρέπει να υπάρχει μία αιτιολογία.

Δείτε την ερώτηση του κ. Τσίγγανου και την απάντηση του κ. Λεβεντάκη στο παρακάτω βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Έτσι μπράβο Δήμαρχε…. ξεκαθάρισε τις υπηρεσίες από τα βολεμένα λαμογια και κοπριτες. Συνέχισε με τα ΚΕΠ, ειδικά της κιπαρυσσηας….Μπουχαχα.

    1. Και συ χαίρεσαι νομίζοντας ότι έτσι θα λυθούν όλα βάζοντας όπως νομίζει ανθρώπους του χεριού του,ή αλλάζοντας πόστα με λάθος ανθρώπους με κριτήρια ψηφοθηρικά. Κοίτα να δεις πως βολεύονται οι δικοί του και καλά, σκέψου τι θα έχει υποσχεθεί! Τέσπα σε 6 μήνες θα αρχίσει η κρίση αυτών τώρα είναι νωρίς τώρα παρακολουθούμε… Γκε γκε;

  2. Δυστύχημα για την Τριφυλία ο κατσιβελας, απότοκος αυτού, τό μεγαλύτερο δυστύχημα ο λεβεντακης,
    μα είναι εξαιρετικά λυπηρό να χειροκροτούν και νά χαίρονται οι μάζα τών πολιτών την καφενειακη συζήτηση με τίς σποντες και τά κουτσομπολιά που γίνεται στο δημοτικό συμβούλιο.
    Θά βαρεθουμε να μετανιώνουμε !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button