Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Θλίψη στην Πυλία – Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος για τον άδικο χαμό του Δημήτρη Σαρδέλη

Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 3 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καλλιθέας και η ταφή στο κοιμητήριο της Φοινικούντας.

Με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού, γιού του πρώην αντιδημάρχου Πύλου – Νέστορος Γιάννη Σαρδέλη ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας σημειώνει τα εξής:

Με το άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου τις βραδινές ώρες της Τετάρτης την 5η Ιανουαρίου 2022 στον επαρχιακό δρόμο Μεθώνης Φοινικούντας, μετά από τροχαίο ατύχημα, του Γιού του Δημοτικού Συμβούλου Ιωάννη Σαρδέλη του Δήμου μας, Δημητρίου Σαρδέλη του Ιωάννη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύλου – Νέστορος συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα την 7η Ιανουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. και έλαβε την υπ’ αριθμ. 1/07-01-2022 (ΑΔΑ: 6ΡΩΥΩ1Β-Φ3Β) ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση, για την έκδοση ψηφίσματος.
Με αισθήματα βαθιάς θλίψης και οδύνης πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό του αγαπητού μας Δημήτρη που τόσο απροσδόκητα ταξίδεψε για την γειτονία των αγγέλων.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στον φίλο και συνεργάτη Γιάννη Σαρδέλη εύχομαι να βρει την δύναμη και το κουράγιο να πάει μπροστά και ενωμένη την οικογένειά του.

Εντωμεταξύ, σε έκτακτη συνεδρίασή του Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου – Νλεστορος ομόφωνα αποφάσισε:

“1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί στην νεκρώσιμο ακολουθία αντιπροσωπία του, με επικεφαλής τον κ. Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος και

3. Να κατατεθεί στεφάνι, ως ελάχιστος φόρος τιμής εκ μέρους του Δήμου Πύλου – Νέστορος, στην σωρό του”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button