Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας προειδοποιεί για την εναπόθεση αποβλήτων καλλιεργειών στο Στόμιο Φιλιατρών

Ανακοίνωση του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Γ. Λεβεντάκη, όπως δημοσιεύθηκε στη σελίδα “ΑΝΟΔΟΣ Τριφυλίας” στο Facebook, σχετικά με την εναπόθεση πλαστικών αποβλήτων καλλιεργειών στον παραλιακό δρόμο Λιμεναρίου – Στόμιου, στα Φιλιατρά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Αυτές τις εικόνες ντροπής, θα αντικρίσει οποιοσδήποτε από τους κατοίκους ή τους επισκέπτες των Φιλιατρών, που τυχόν θελήσει να κάνει μια βόλτα στον παραλιακό δρόμο Λιμεναρίου – Στόμιου ή το μπάνιο του στην πανέμορφη παραλία του Στόμιου.

Εικόνες, τέτοιες, που δε συνάδουν με τον πολιτισμό ενός τόπου, καθότι η καθαριότητα αποτελεί βασική προϋπόθεση και σημαντικό παράγοντα, για την ανάπτυξη και την πρόοδό του.

Επίσης, φανερώνει το πολιτιστικό επίπεδο των κατοίκων μιας πόλης και είναι ένα από τα στοιχεία εκείνα, που δείχνουν ήθος, αγωγή, κοινωνική συνείδηση, ανθρωπιά, αγάπη καί σεβασμό στο συνάνθρωπο και στο περιβάλλον.

Ως εκ τούτου, με την παρούσα, κάνω σύσταση στον εν λόγω κύριο, που έχει εναποθέσει τα απόβλητα των καλλιεργειών του και όχι μόνο, στο συγκεκριμένο σημείο, να αναλάβει τις ευθύνες του και να τα μαζέψει από εκεί το συντομότερο δυνατόν.

Ο Δήμος Τριφυλίας δε δύναται, στο εξής, να ανεχτεί παρόμοιες συμπεριφορές και οποιαδήποτε τέτοια, υποπέσει στην αντίληψή του, θα διώκεται ποινικά και οι υπεύθυνοι θα παραπέμπονται στη δικαιοσύνη.

Σαν Δήμος, έχουμε κάνει σημαντικά βήματα, όσον αφορά στον τομέα της καθαριότητας και τέτοιες εικόνες δεν τις αξίζει, ούτε ο τόπος μας, αλλά ούτε και οι κάτοικοί του.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Η ανακοίνωση συνοδεύεται με τις παρακάτω φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button