Δήμος ΟιχαλίαςΤοπικά Νέα

Ο Δήμος Οιχαλίας συμμετέχει στην “Ώρα της Γης”

Ο Δήμος Οιχαλίας ανταποκρινόμενος και φέτος στο κάλεσμα της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία για την “Ώρα της Γης” σβήνοντας τα φώτα σε όλα τα δημοτικά κτίρια το Σάββατο 26/3 από τις 8:30 έως τις 9:30 το βράδυ.

Φέτος η WWF επέλεξε να αναδείξει μέσα από την “Ώρα της Γης” τη βαθιά σύνδεση μεταξύ της διατροφής μας και της προστασίας του πλανήτη. Ο τρόπος που παράγονται τα τρόφιμα που καταναλώνουμε αποτελεί την κύρια αιτία της απώλειας βιοποικιλότητας και ευθύνεται για το 1/3 περίπου των συνολικών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου παγκοσμίως. Η φετινή “Ώρα της Γης” είναι μια ευκαιρία να επηρεάσουμε τις εξελίξεις προς τη σωστή κατεύθυνση και να μειώσουμε το αποτύπωμα της διατροφής μας με μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες.

Ο Δήμος Οιχαλίας με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους Δημότες του να συμμετάσχουν στην “Ώρα της Γης” σβήνοντας συμβολικά τα φώτα του σπιτιού τους το Σάββατο 26/3 από τις 8:30 έως τις 9:30 το βράδυ, «για να ενώσουμε τη φωνή μας με όλους τους ανθρώπους της γης για την προστασία της φύσης. “Πάλεψε για τον κόσμο σου”, για όσα πραγματικά έχουν αξία στη ζωή μας, για την υγεία μας, για όσους αγαπάμε και μας αγαπούν, για τα παιδιά μας, για το μέλλον που ονειρευόμαστε».

Όσοι Πολίτες επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα EARTH HOUR | WWF και να δηλώσουν την ατομική συμμετοχή τους στην Ώρα της Γης”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button