Δήμος Οιχαλίας

Ο Δήμος Οιχαλίας συμμετέχει στη συλλογή χρημάτων για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Ο Δήμος Οιχαλίας, συμμετέχει στη Πανελλαδική προσπάθεια και θα πραγματοποιήσει «Κουμπαράδες Ζωής» με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, η Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, στις περιοχές Διαβολιτσίου, Δωρίου, Μελιγαλά και Μερόπης, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων.

Κατόπιν της ανακοίνωσης της MDA Ελλάς (Σωματείου για τη Φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις) που έτρεξε την καμπάνια για τη συλλογή των χρημάτων για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, αναφέρεται ότι ασχέτως της θεραπείας, «θα υπάρξουν πρόσθετα έξοδα μεταφοράς, διαμονής καθώς και διάφορες θεραπείες που απαιτούνται για την βελτίωση και διατήρηση της φυσικής κατάστασης του ασθενούς (φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες, λογοθεραπείες, υδροθεραπείες κλπ.) που θα λάβει καθ’ όλο το χρονικό διάστημα των τεσσάρων μηνών, της εκεί παραμονής του». Γι’ αυτό
το λόγο, η εκστρατεία θα συνεχιστεί έως την 31η Οκτωβρίου.

Επιπλέον, χώρος συγκέντρωσης των δωρεών, θα παραμείνει για διάστημα από Τρίτη 29/10 έως και Τετάρτη 30/10 το δημοτικό κατάστημα Μελιγαλά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button