ΑθλητικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

“Ο Δρόμος της Ελιάς 2018” στους Γαργαλιάνους

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου διοργανώνει το “ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ” στους Γαργαλιάνους την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη – ΔΩΡΕΑΝ.

Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είναι χωμάτινο, σε φυσικό περιβάλλον και έχει ήπιες υψομετρικές εναλλαγές. Η διαδρομή θα είναι πλήρως σηματοδοτημένη και θα καλύπτεται από εθελοντές- δείκτες.

Χάρτες διαδρομών

Για να δείτε τη διαδρομή των 12km πατήστε ΕΔΩ, για να δείτε τη διαδρομή των 5km πατήστε ΕΔΩ και για τον δρόμο των 1000m πατήστε ΕΔΩ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

10:00 Eκκίνηση δρόμου/δυναμικού βάδην 12 km
(για ενήλικες πάνω από ≥18 ετών)

10:00 Eκκίνηση δρόμου/δυναμικού βάδην 5km (για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου και Ενήλικες)

10:05 Eκκίνηση δρόμου/δυναμικού βάδην 1000m (για παιδιά Δημοτικού 7-12 ετών)

Όλοι οι τερματίσαντες στους αγώνες δρόμου και βαδίσματος θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Θα βραβευτούν οι 6 πρώτοι και οι 6 πρώτες στα 12.000 μέτρα, και οι 3 πρώτοι και οι 3 πρώτες στα 5000 μέτρα και στα 1000 μέτρα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις Συμμετοχής για τα 12 και 5km και τα 1000m θα πρέπει να έχουν σταλεί το αργότερο μέχρι Πέμπτη 12 Απριλίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1wNmG_c5EKkgtA7HpYvmtVtpXNof884aTyIyIVOlrVD0/edit?usp=sharing

Περιορισμένες δηλώσεις συμμετοχής θα μπορέσουν να γίνουν και την ημέρα του αγώνα στην Γραμματεία. Για νέες εγγραφές η γραμματεία θα κλείσει 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 9:30 πμ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για την εξασφάλιση των παροχών της διοργάνωσης παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό τους 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα από την γραμματεία στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων. Για την παραλαβή των αριθμών και για την εξυπηρέτηση των αθλητών η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 8:30 π.μ. στην κεντρική  πλατεία.

Οι αγώνες των 12 km και των 5km θα χρονομετρηθούν  ηλεκτρονικά και για την εξασφάλιση της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων κατά-μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ηλεκτρονικά σημεία ελέγχου (readers, check points).

Για την παραλαβή των αγωνιστικών αριθμών θα πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι συμμετέχοντες να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξεταστεί από γιατρό και ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με υπεύθυνη δήλωση και ευθύνη των κηδεμόνων τους .

Ειδικά για τον αγώνα των 12χλμ. μπορεί να επιτραπεί η συμμετοχή για ανήλικους από 16 ετών και άνω, μόνο με  υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥΣ .
ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Λεπτομέρειες σχετικά με τους αγώνες, φωτογραφίες, χάρτης και περιγραφή της διαδρομής και άλλες πληροφορίες στη ιστοσελίδα:

https://sites.google.com/view/olivetreeroad

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945740304 και 2763029128 κ. Θεοδωρόπουλος Δημήτρης.

Τεχνικός υπεύθυνος από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΝΟΤΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button