Τοπικά ΝέαΧώρα

Ο Δ. Καφαντάρης για τη λειτουργία του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα

Σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου – Νέστορος με θέμα, “Λειτουργία καταστήματος Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα” ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ελπίδας” Δημήτρης Καφαντάρης αναφέρει τα εξής:

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
​Καλούμαστε για μία ακόμη φορά, να συζητήσουμε στο Δημοτικό μας Συμβούλιο ένα δυσάρεστο γεγονός, όπως είναι η ανάκληση λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα.
​Ένα θέμα το οποίο «σέρνεται» τους τελευταίους πέντε μήνες χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση από τη δημοτική αρχή.
​Ακόμα περιμένουμε τη συνάντηση με τη διοίκηση της Τράπεζας για να εκφράσουμε τις ανησυχίες – διαμαρτυρίες μας, ως Δημοτικό Συμβούλιο, από τις 6/10/2019, ύστερα από σχετική απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
​Είναι αδιανόητο, τη στιγμή που στόχος μας είναι να κρατήσουμε ζωντανές τις κοινωνίες στην ύπαιθρο, να οδηγούμεθα σε αποψίλωση υπηρεσιών που το μόνο το οποίο προσφέρουν είναι η περαιτέρω ταλαιπωρία και μαρασμός και των κατοίκων και του τόπου.
​Ζητώ άμεσα, το Δημοτικό μας Συμβούλιο να κινηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε πιο δυναμικές ενέργειες έτσι ώστε να αποτρέψουμε αυτό το δυσάρεστο γεγονός που αφορά στο κλείσιμο της συγκεκριμένης Τράπεζας στη Χώρα.
​Υπενθυμίζω ότι σε μία αντίστοιχη πράξη της διοίκησης της Τράπεζας στις 27/3/2018, η άμεση αντίδρασή μας και η συνάντηση με τη διοίκηση της Τράπεζας, στην οποία συμμετείχαμε εγώ, ο κ. Πετρόπουλος και ο κ. Σβάρνας, καταφέραμε με τον τρόπο που χειριστήκαμε το θέμα, την άμεση ανάκληση της απόφασης της διοίκησης, περί υποβάθμισης του συγκεκριμένου καταστήματος.
​Το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα.
​Προτείνουμε την επίσκεψη αντιπροσωπείας υπό τον Δήμαρχο με τη συμμετοχή των δημοτικών παρατάξεων, των βουλευτών και των φορέων της Χώρας και της Κοινότητας στη διοίκηση της Τράπεζας.
​Εάν λοιπόν δεν υπάρξει ανάκληση αυτής της απόφασης:
​Α) Να αποσύρουν τους λογαριασμούς που διατηρούν στα εν λόγω Καταστήματα.
​Β) Να επιστρέψουν τα POS επαγγελματίες και όλοι οι δημότες στην Τράπεζα.
​Γ) Να παύσουν να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε κάρτα της Τράπεζας (πιστωτική – χρεωστική) και
​Δ) Θα λάβουμε κάθε άλλο μέτρο για την προστασία του τόπου μας από τον μαρασμό και την οικονομική υποβάθμιση, καθώς και τους δημότες μας από την ταλαιπωρία που αδίκως θα υποστούν.
​Το παρόν έγγραφο να διαβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως θέση του συνδυασμού μας «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» και να μπει στο Σώμα της απόφασης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button